Vind hier je cadeau idee voor kinderen!

Het kan nog best lastig zijn om voor kinderen een cadeau te vinden dat ze niet alleen leuk vinden, maar ook niet na 1 keer spelen meteen in de kast gooien. Gelukkig staat bij speelgoed vaak een leeftijdscategorie op de verpakking, dit is al een handige tip bij je zoektocht!

Koop je een cadeau voor je eigen kind, of voor een ander kind? Dit kan de keuze natuurlijk beïnvloeden en niet alleen qua budget. Wil je dat je kind graag spelletjes krijgt om samen mee te spelen, of wil je juist dat je kind alleen actief of rustig bezig is? Bepaal dit vooraf, dit maakt de zoektocht voor het juiste kindercadeau makkelijker. Er is namelijk zoveel te vinden! Tegenwoordig is het ook helemaal hip om met de laatste speelgoedhypes mee te doen, maar dit is niet altijd haalbaar qua prijs en vaak verdwijnt dit gauw weer in de kast. Afhankelijk van welke hype het natuurlijk is, als de kinderen er uren mee zoet kunnen zijn is het misschien toch het overwegen waard!

Hieronder staan enkele algemene cadeaus opgesomd waar de kinderen alleen mee kunnen spelen, gevolgd door cadeaus waar kinderen samen mee kunnen spelen.

Cadeautips voor een kind

  • Puzzel
  • Playstation spel
  • Skateboard
  • Pop
  • Lego

Speelgoed blokken cijfers - CadeauGift

Cadeautips waar kinderen samen mee kunnen spelen

  • Partyspellen
  • Voetbal
  • Leerspelletjes

Speelgoed van het jaar

Vorig jaar zijn er weer verkiezingen geweest van ‘Speelgoed van het jaar 2017’. Weet je niet wat je kunt kopen? Per leeftijdscategorie staat het winnende speelgoed. Als je op de link klikt, dan kom je direct bij de pagina uit om het speelgoed te bekijken en te kopen.

0 t/m 3 jaar Play-Doh Kleuren En Vormen – Klei
4 en 5 jaar Soggy Doggy
6 en 7 jaar VTech Kidizoom Flix Roze – Robotcamera
8 en 9 jaar Silverlit MacroBot – Robot
10 en 11 jaar Agricola Familie-editie Bordspel
12 t/m 17 jaar 30 Seconds Everyday Life Bordspel
18 plus Escape Room The Game: Virtual Reality

Cadeau verlanglijstjes voor speelgoed

Er bestaan tegenwoordig sites waar men digitaal een verlanglijstje kan invullen voor de kinderen. Vraag even na bij de ouders/verzorgers van het kind of zij een lijstje hebben waar je iets uit kunt kiezen, zo voorkom je dat je niet met hetzelfde cadeau aankomt als de rest.

Heb jij nog leuke cadeau ideeën voor kinderen om toe te voegen op deze site? Stuur dan even een berichtje en wie weet ontdek jij wel de laatste hype op het gebied van speelgoed!